Βελτιώστε την προστασία του smartphone σας: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τους διάφορους τύπους και τα χαρακτηριστικά των Tempered Glass

Βελτιώστε την προστασία του smartphone σας: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τους διάφορους τύπους και τα χαρακτηριστικά των Tempered Glass

Βελτιώστε την προστασία του smartphone σας: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τους διάφορους τύπους και τα χαρακτηριστικά των Tempered Glass 1
Βρες την κατάλληλη προστασία ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, τόσο για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή μας, όσο και για την δουλειά μας! Το μεταφέρουμε καθημερινά στην τσάντα, το σακίδιο ή και την τσέπη μας, πολλές φορές μαζί με αιχμηρά πράγματα, όπως για παράδειγμα τα κλειδιά μας!

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη προστασία για το τηλέφωνο σας;

Οι ειδικοί μας είπαν ότι τα προστατευτικά οθόνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις ρωγμές, τις γρατσουνιές ή τη θραύση της φυσικής σας οθόνης.

Στην MrPhone.gr βοηθάμε καθημερινά πολλούς ανθρώπους με τη διόρθωση μιας ραγισμένης οθόνης τηλέφωνου και με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε ότι τα περισσότερα περιστατικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την τοποθέτηση ενός προστατευτικού τζαμιού.

Αξίζει λοιπόν να επενδύσετε σε ένα καλό προστατευτικό οθόνης για να αποφευχθεί η πιθανή αντικατάσταση μιας σπασμένης οθόνης!

Πως θα διαλέξεις όμως τζαμάκι προστασίας οθόνης;

Υπάρχουν πολλές προστασίες οθόνης για smartphones στο εμπόριο και έχετε μπερδευτεί;

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για κάθε τύπο tempered glass:

Απλό Tempered Glass 9H

Το Tempered Glass είναι σχεδιασμένο για την προστασία του κινητού από καθημερινές φθορές και γρατσουνιές. Είναι η πιο απλή ποιότητα τζαμιού για μια επιπλέον προστασία της οθόνης. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της οθόνης και της αφής, είναι λείο και καθαρό γυαλί. Επιπλέον, χάρη στην λεπτότητα του δεν προσθέτει καθόλου όγκο στο κινητό. Εφαρμόζει αρμονικά πάνω στην οθόνη του κινητού και είναι απόλυτα ανθεκτικό. Ουσιαστικά είναι ένα ψημένο γυαλί. Θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και ψύχεται απότομα, αυξάνοντας τη σκληρότητα του υλικού.

Full Face Tempered Glass 9H

Το full face tempered glass είναι ένα σκληρυμένο γυαλί πλήρους κάλυψης. Δεν επηρεάζει καθόλου την λειτουργία της οθόνης. Το περίγραμμα καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης, ακόμη και τα περιθώρια. Διαθέτει κόλλα σε όλη την επιφάνεια του, σε αντίθεση με τα edge glue τζαμάκια που έχουν κόλλα μόνο στην περίμετρο τους. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή του και την απροβλημάτιστη λειτουργία της οθόνης αφής. Επίσης δεν επιτρέπει στη σκόνη να περάσει από κάτω, κάτι που μπορεί να συμβεί στα edge glue όταν φθαρεί η κόλλα της περιμέτρου.

Matte Full Face Tempered Glass 9H

Ένα σκληρυμένο γυαλί, ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη και την προστασία της οθόνης χωρίς γυαλάδα και εύκολο στο καθάρισμα. Η matte επίστρωση του αποτρέπει τη δημιουργία δαχτυλιών στην επιφάνεια του, όπως επίσης και την αντανάκλαση του φωτός. Δεν επηρεάζει την λειτουργία και την αφή της οθόνης. Ιδανική επιλογή για προστασία με στυλ.

High Quality Tempered Glass 9H

Κατασκευασμένο απο γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία που προστατεύει τρεις φορές καλύτερα την οθόνη από ένα απλό τζαμάκι προστασίας. Οι τρεις στρώσεις γυαλιού το καθιστά αδύνατο να χαραχτεί. Δεν επηρεάζει την ορατότητα της οθόνης, προσδίδει καθαρή διαφάνεια και τέλεια σαφήνεια. Ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο για την κάλυψη του αγαπημένου κινητού σας. Μετά την επεξεργασία, μπορεί να αντέξει την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα και αν δεχτεί χτύπημα, απορροφά τους κραδασμούς για να μη δημιουργηθούν θρύμματα στην οθόνη του κινητού.

9D Ceramic Tempered Glass 9H

Η κεραμική μεμβράνη είναι κατασκευασμένη από έναν ειδικό τύπο κεραμικού υλικού. Είναι συνήθως πολύ λεπτή και ελαφριά, επομένως δεν προσθέτει όγκο ή βάρος στη συσκευή. Παρά τη λεπτότητα του, είναι απίστευτα ανθεκτικό και ικανό να αντέχει σε μεγάλη φθορά. Επίσης βελτιώνει τη διαύγεια και τη φωτεινότητα της οθόνης. Αυτό συμβαίνει επειδή το υλικό που χρησιμοποιείται στην ταινία έχει υψηλή διαπερατότητα φωτός, η οποία επιτρέπει περισσότερο φως να περάσει μέσα από το φιλμ και να φτάσει στην οθόνη. Ως αποτέλεσμα, τα χρώματα στην οθόνη φαίνονται πιο ζωντανά και η εικόνα είναι πιο καθαρή και με ευκρίνεια. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να προστατεύσει την οθόνη του smartphone του ενώ παράλληλα βελτιώνει την οπτική του απόδοση.

Anti Shock Tempered Glass 9H

Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σκληρυμένο γυαλί που υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία για να ενισχύει την αντοχή του. Είναι μία ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προστατευτικό οθόνης που μπορεί να αντέξει τις σκληρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης. Η προηγμένη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, η αντοχή στις γρατσουνιές και η υψηλή διαφάνεια το καθιστούν μια επιλογή κορυφαίας απόδοσης για την προστασία της οθόνης της κινητής συσκευής σας.

Curved Full Face Tempered Glass 9H

Το κυρτό γυαλί είναι ένας τύπος προστασίας οθόνης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στην κυρτή οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου. Το σκληρυμένο γυαλί κατασκευάζεται με ειδική διαδικασία θέρμανσης και ψύξης που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατσουνιές, κρούσεις και άλλους τύπους ζημιών. Το χαρακτηριστικό ”πλήρης κόλλα” αναφέρεται στην κόλλα που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση του προστατευτικού οθόνης στη συσκευής σας. Προστατεύει στο μέγιστο βαθμό, παρέχει 100% ευκρίνεια και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.

Privacy Full Face

Tempered Glass 9H

Προστασία οθόνης από σκληρό υαλώδες υλικό πάχους 0,3mm κατηγορίας 9H , ειδικής κατασκευής για ειδικές περιστάσεις, που προστατεύει την οθόνη χάρη στην τριπλή επίστρωση, ενώ συγχρόνως αποτρέπει την UV ακτινοβολία της οθόνης του κινητού στα μάτια και προσφέρει διαύγεια για 100% απόδοση χρωμάτων. Η τεχνολογία 5D έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη ολόκληρης της οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της στρογγυλοποίησης της οθόνης. Η τεχνολογία Privacy κάνει την οθόνη του κινητού ορατή μόνο από μπροστά, εμποδίζοντας την όραση από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια φτιαγμένη για να αντέχει σε γρατζουνιές & χτυπήματα (3 φορές σκληρότερη επιφάνεια από τα κοινά screen protectors): συντελεστής 9H, είναι πλήρως διαφανές και διαυγές, δεν εμποδίζει καθόλου την παρακολούθηση της οθόνης και δεν αλλοιώνει τα χρώματα ή την φωτεινότητα της.

LEAVE A COMMENT