Θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες? Ορίστε μερικές συμβουλές.

Θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες? Ορίστε μερικές συμβουλές.

Ήρθε η ώρα να σε βοηθήσουμε για καλύτερες φωτογραφίες.

Το πρώτο και βασικό βήμα είναι ένας καθαρός φακός, είτε αφορά την πίσω κάμερα είτε την selfie.

Χρησιμοποίησε Selfie Stick για την σωστή απομακρυσμένη γωνία λήψης. Θα σου δώσει μία πιο σταθερή λήψη, τοποθετώντας το κινητό κάθετα ή οριζόντια.

Θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες? Ορίστε μερικές συμβουλές. 1

Μπορείς να δεις τα νέα  Selfie Stick με Bluetooth εδώ: https://mrphone.gr/?s=selfie+stick&post_type=product&product_cat=0

Ενεργοποίησε το Grid (γραμμές πλέγματος), με αυτό τον τρόπο θα εστιάσεις καλύτερα και το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό.

Θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες? Ορίστε μερικές συμβουλές. 3

Χρησιμοποίησε την εστίαση στο σωστό σημείο, θα δεις ότι αλλάζει ακόμα και ο φωτισμός ανάλογα σε ποιο σημείο θα εστιάσεις. Δοκίμασέ το σε διάφορα σημεία μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Πλέον όλα τα smartphones διαθέτουν την λειτουργία HDR. Χρησιμοποίησέ την και εσύ. Τι είναι η HDR? Είναι η λειτουργία που πραγματοποιεί διαδοχικές λήψεις με διαφορετική φωτεινότητα η καθεμία και τις συνδυάζει σε μία.

Λήψη πορτραίτο. Η λήψη πορτραίτου εστιάζει πάνω στο σημείο που επιθυμούμε και θολώνει το background, έτσι δίνεις έμφαση εκεί που θέλεις εσύ.

Ο φωτισμός είναι το Α και το Ω σε μια φωτογραφία. Παίξε λοιπόν με τον φωτισμό. Ένα Ring Light είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες? Ορίστε μερικές συμβουλές. 5

Δες μερικά ring lights εδώ: https://mrphone.gr/c/gadgets/ring-lights/

Γύρισε το κινητό σου ανάποδα με την κάμερα προς τα κάτω και θα μας θυμηθείς. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Δίνει τελείως διαφορετική οπτική σε κάθε είδους φωτογραφία.

LEAVE A COMMENT