Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MrPhone.gr είναι μία εταιρεία που τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής πώλησης σε gadgets. Με 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Mr Phone.gr έχει γίνει πρωτοπόρος στην παροχή μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων, καθώς και στην εξυπηρέτηση, με ευγένεια και φροντίδα προς τους πελάτες.

Νομική Μορφή: Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία ( Μονοπρόσωπη ΙΚΕ )

Επωνυμία: MR PHONE GR Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Έδρα: Ερμού 135, Μυτιλήνη Λέσβου, ΤΚ 811 00

ΑΦΜ: 800807400

Αριθμός ΓΕΜΗ: 141538342000

Η εξέλιξη μέσα στο χρόνο...

Ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα MrPhone.gr το 2017. Μόλις έγινε η αρχή, η εξέλιξη της εταιρείας έγινε μονόδρομος. Με τη MrPhone.gr καταφέραμε να επεκταθούμε σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, μετράμε ήδη 35 καταστήματα και συνεχίζουμε την επέκτασή μας, μέσω του online shop MrPhone.gr, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε όλο και περισσότερους πελάτες, σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας και αν βρίσκονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στη MrPhone.gr αναγνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε όσα επιθυμούμε χωρίς τη δική σας στήριξη. Η καλύτερη εξυπηρέτηση και η ευχαρίστηση των πελατών μας είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε και εξελισσόμαστε, με την ίδια όρεξη και μεράκι που ξεκινήσαμε. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς! Σας ευχαριστούμε!

Με μια γρήγορη ματιά...

rethimno

Κατάστημα MrPhone.gr στο Ρέθυμνο

Εθνικής Αντιστάσεως 66, Ρέθυμνο 741 00

agrinio

Κατάστημα MrPhone.gr στο Αγρίνιο

Πλ. Δημοκρατίας 1 & Χαρ. Τρικούπη , Αγρίνιο 301 31

larisa

Κατάστημα MrPhone.gr στη Λάρισα

Ρούσβελτ 26, Λάρισα 412 22

Βρείτε τα υπόλοιπα καταστήματά μας εδώ

0
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ