Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβη ή ζημία που δημιουργηθεί στο προϊόν από τον ίδιο τον πελάτη κατά το άνοιγμα της συσκευασίας του.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες με 2 τρόπους:

1) Παραδίδοντας το/τα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία προσκομίζοντας το/α στο κατάστημά μας μαζί με την απόδειξη αγοράς.

2) Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία  στο κατάστημά μας μαζί με την απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, επιβαρυνόμαστε εμείς με τα έξοδα επιστροφής. Στην περίπτωση που το προϊόν/ντα που θα παραλάβεις είναι σε κακή κατάσταση ή ελαττωματικό/ά τότε μπορείς να το/α προσκομίσεις στο κατάστημά μας ή να μας το/α αποστείλεις χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του/τους.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη.

Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων και εφόσον δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών αυτά επιστρέφονται με την διαδικασία που περιγράφεται στη 1η παράγραφο.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν θελήσετε να ακυρώσετε μία παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας (εντός δύο ωρών) από την στιγμή της παραγγελίας στέλνοντας μας ένα e-mail  στο eshop@mrphone.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 210 5224855

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει πριν την αποστολή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 5224855  ή να μας στείλετε e-mail στο eshop@mrphone.gr.

Κουπόνι Προσφοράς

Σε περίπτωση μη χρήσης του εκπτωτικού κωδικού/ κουπόνι κατά την παραγγελία σας, δεν δύναται να σας χορηγηθεί έκπτωση, αν το προϊόν έχει ήδη αποσταλλεί. Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατα την παραγγελία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο +30 210 5224855 ή email: eshop@mrphone.gr

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

και κέρδισε 10% στην #1 παραγγελία σου